Så undviker du "Valley of Death"

Många företag skickar offerter med e-post till sina kunder och därefter tappar de totalt kontrollen. De har ingen aning vad kunden gör med offerten, om de överhuvudtaget öppnat mejlet. Känner du igen dig?

Hur kan man då återta kontrollen över skickade offerter? Använd: GetAccept!

När kunden inte tar beslut hamnar dina säljares affärsdialoger i ett vakuum - de blir kalla och de alltmer upptagna kunderna återkopplar inte alltid. Det finns undersökningar som visar att 60% av alla affärsförslag hamnar i detta steg - som vi väljer att kalla VALLEY OF DEATH. I snitt vinner man 25% av affärsförslagen, 15% går till en konkurrent medan alltså merparten slutar med att kunden inte tar beslut alls “STATUS QUO” - och ni vet aldrig riktigt varför.

Vad gör då de mest framgångsrika säljarna?

  • Förstår mottagarens beslutsprocess

  • Engagerar på ett personligt sätt

  • Möjliggör kommunikation

  • Följer upp smart & automatiserat

  • Gör det enkelt att säga JA

Hur kan man då digitalisera och automatisera detta arbete? Svaret är: använd GetAccept!

Hur fungerar då GetAccept?

  1. Det börjar med att ditt dokument skickas ut via mail och/eller SMS.

  2. För att engagera används video för att göra ett personligt intryck. Rörlig media är ju det nya sättet att ta in information och här har man chansen att verkligen betona erbjudandet och kanske förklara detaljer som annars inte riktigt kommit fram.

  3. Så fort det sker någon aktivitet i dokumentet blir du som avsändare notifierad via mail och i appen. I GetAccept kan du sedan följa exakt vad som händer, hur lång tid har mottagaren spenderat på varje avsnitt? Är de heta eller kalla?

  4. Automatiserade påminnelser hjälper dig att hålla engagemanget uppe och om det ändå fastnar finns en smidig chat som hjälper er att komma vidare till sista steget : ett tryggt och säkert e-signerat avtal!

På detta sätt nyttjar vi styrkorna i de nya digitala kommunikationskanalerna i vår säljprocess!

Och självklart är det snyggt integrerat med Pipedrive CRM!


Vill du ha en demo av GetAccept?

getaccept process.JPG