Maximera din LinkedIn-prospektering med LinkPort

Vad är LinkPort?

LinkPort Chrome-tillägget är ett gratis verktyg som låter dig importera obegränsad kontaktdata från LinkedIn till Pipedrive direkt. Du kan fylla dit Pipedrive med kontaktuppgifter som namn, e-postadress, telefonnummer och organisation med ett klick.

Funktioner:

  • Sömlös LinkedIn Pipedrive-integration

  • Importera obegränsat antal kontakter

  • Upptäck och eliminera dubbletter

  • Kompatibel med LinkedIn och Sales Navigator

Fördelar:

  • Importera kontaktdata med ett klick och spara en massa timmar då du slipper att kopiera och klistra in informationen manuellt

  • Lägg till potentiella kunder till Pipedrive utan att lämna LinkedIn

 

LinkPort 1.0

Jag har under lång tid använt LinkPort för att ladda ned profilinformation från LinkedIn och Sales Navigator till Pipedrive. Med ett klick så har kontaktuppgifterna och profilbilden skickats till Pipedrive.

Men kontaktuppgifterna är inte alltid synliga eller så har person lagt upp sin privata e-postadress i LinkedIn-profilen och den vill man inte ladda ned till sitt CRM. Men nu finns en lösning att hitta kontaktuppgifterna utan att behöva lämna LinkedIn…

 

LinkPort 2.0 med Prospect IQ

LinkPort 2.0 är nu integrerad med Klenty. Det märker du då du ska installera LinkPort. Installationen gör du enklast via Pipedrive Marketplace. Med LinkPort 2.0 kan du kan hitta kontaktuppgifterna till en person även om de inte är synliga på LinkedIn eller Sales Navigator profilen. Det gäller personens e-postadress (till företaget ej den privata) och telefonnummer. Du klickar på länken Find Email eller Find Phone Number. Den nya funktionen heter Prospect IQ.

När du är nöjd med informationen du vill ladda ned, klickar du på kanppen Add to Pipedrive.

Prospect IQ är en betaltjänst (likt alla andra prospekteringsverktyg) och genom att klicka på Upgrade kommer du till betalningen och kan välja hur många Krediter du behöver. Krediterna kan delas mellan alla användarna i teamet. Välj enkelt hur många e-post- och telefonkrediter ni behöver.

Det fina med Prospect IQ är att du kan starta prospekteringsarbetet direkt på LinkedIn. Då du hittat en intressant profil (då LinkPort nu är integrerat med Klenty) kan du enkelt lägga in ett prospekt i en e-postslinga och allt synkroniseras med Pipedrive, toppen eller hur?

 

Vi du veta mer om Klenty, LinkPort och Pipedrive? Skicka mig då ett mejl till tojo@vojigo.se eller varför inte boka ett möte med mig här >>.

 
Med säljträning händer det!
— Torbjörn @vojigo