Underlätta ditt säljarbete: Upptäck integrationen mellan Monitor ERP G5 och Pipedrive CRM

Monitor ERP

Monitor ERP har vuxit fram ur ett enormt driv att hjälpa tillverkande företag att nå sin fulla potential. Alla företag är unika, men det finns många gemensamma arbetssätt och utmaningar. Oavsett vad man tillverkar – plastflaskor, kretskort, potatischips, kontorsstolar eller hydraulpumpar – behöver man ett system som kan hantera alla delar av verksamheten. Med Monitor får man kontroll på allt ifrån materialbehov till fakturering.

 

Monitors Försäljningsmodul

Den här modulen innehåller funktionalitet som har med kunder och försäljning att göra, från offert till kundreskontra, bland annat:

  •  Kundregister med säljstöd (CRM)

  •  Offerter - registrera, skicka, bevaka, omvandla till order

  •  Kundorder - registrera, kontrollera leveranstid, bekräfta, bevaka

 

Ge säljarna nya möjligheter

Monitors försäljningsmodul saknar dock funktionalitet för att säljare ska kunna arbeta effektivt under hela säljprocessen. Att hantera prospekt i de tidiga faserna (fram till offert) samt att kunna visualisera sina säljpipelines är funktionalitet som saknas i Monitor. Men nu finns en lösning…

Det har länge funnits ett intresse att integrera Pipedrive med Monitor men det har inte funnits någon färdig integration. Nu finns en Pipedrive integration till Monitor ERP G5, vilket gör att säljarna kan dra nytta av båda systemens styrkor.

Till exempel så arbetar vi med våra kundrelationer i Pipedrive medan vi gör våra offerter och ordrar i Monitor. Självklart så uppdaterar systemen varandra så att vi har samma information i båda systemen vad gäller kundinformation, kontakter/referenser, offerter och ordererkännanden (inklusive ingående artiklar).

Vill du veta om integrationen mellan Monitor och Pipedrive? Ladda ned e-boken här >>.

Eller varför inte boka då ett möte med mig nedan eller mejla mig på tojo@vojigo.se.

 
Med säljträning händer det!
— Torbjörn @vojigo