Pipedrive AI är här - hjälper dig att göra fler affärer, snabbare

Pipedrive AI är här

Pipedrive lanserar nu en uppsättning nya AI-funktioner som drivs av GenAI och prediktiva funktioner som garanterat gör varje steg av arbetet i säljprocesserna effektivare både för dig och dina kunder.

Pipedrive AI ger möjligheten att låsa upp värdefulla insikter för att fatta databaserade beslut, skapa övertygande e-postmeddelanden och effektivisera försäljningsresan. Från en AI-driven försäljningsassistent, till e-postskapande och sammanfattningar (i beta), rekommendationer för smarta appar och ett sökverktyg på Marketplace.

  • Ligg steget före med din egen personliga assistent
    Pipedrives AI-säljassistent ökar effektiviteten genom att spara tid, identifiera mönster och rekommendera affärer med hög potential och nästa åtgärder att prioritera. Få handlingskraftiga insikter och effektivisera processer med intelligent automation, med fokus på det som är viktigast. Tillgänglig på Professional planen och högre.

  • Effektivisera kommunikationen med vår AI e-postgenerator
    Pipedrives verktyg för att skapa e-post med AI skapar snabba, personliga e-postmeddelanden från enkla uppmaningar, vilket sparar tid och förbättrar kommunikationen. Detta ökar effektiviteten och svarsfrekvensen, underlättar snabbare slutsatser av affärer och inspirerar dina leads att konvertera. Tillgänglig på Professional planen och högre.

  • Sammanfatta dina e-postmeddelanden med AI för att spara värdefull tid
    Pipedrives AI-verktyg för e-postsammanfattning kondenserar e-postmeddelanden till korta sammanfattningar, så att du snabbt kan förstå det väsentliga, spara tid och minska överbelastningen. Detta förbättrar beslutsfattande, inkorgshantering och ökar produktiviteten. Tillgänglig på Professional planen och högre.

  • Få smarta integrationsrekommendationer för att förbättra ditt CRM
    Få skräddarsydda AI-apprekommendationer för ditt företags unika behov, vilket optimerar din användning av Pipedrives CRM-plattform. Njut av ökad effektivitet och strömlinjeformade arbetsflöden, och se till att du använder de bästa verktygen för bästa prestanda. Finns på alla planer.

  • AI-driven marknadsplatssökning
    Vårt intelligenta sökverktyg, som drivs av OpenAI, gör det möjligt för dig och dina säljare att använda naturligt språk för att hitta relevanta tredjepartsverktyg på vår marknadsplats, och lösa dina affärsproblem utan ansträngning. När det är lätt att hitta rätt appar kan du se fram emot strömlinjeformade försäljningsprocesser, sparad tid och mer intäkter. Finns på alla planer.

Pipedrive AI aktivering.

 

Vi du veta mer om Pipedrive och dess funktionalitet? Skicka mig då ett mejl till tojo@vojigo.se eller varför inte boka ett möte med mig här >>.

 
Med säljträning händer det!
— Torbjörn @vojigo