Nu kan du "bädda in" Pipedrives mötesbokare på webben

Pipedrives Mötesbokare (läs mer här >>) är ett smidigt sätt att boka möten med dina kunder och prospekts. Du slipper skicka flera mejl fram och tillbaka för att hitta tider som passar er båda. Du kan med Mötesbokaren automatiskt skapa digitala möten för Zoom, Teams och Meet.

Denna Mötesbokare har endast gått att dela som länk i ett mejl eller på webbplatsen. Men nu finns en ny efterlängtad möjlighet…

 

Bädda in Mötesbokaren på webben

Du kan nu bädda in (göra “embed”) Mötesbokaren på webbplatsen vilket innebär att Mötesbokaren syns direkt på webbplatsen utan att behöva klicka på en länk eller en knapp. Du väljer i sista steget av Mötesbokarens konfigurering om du vill använda en länk eller kopiera kod för bädda in på webbplats.

På webbplatsen väljer du att lägga in ett EMBED objekt där du vill ha Mötesbokaren. Du klistrar in koden och vips så är det klart. Du kan behöva justera höjden (i koden) så att synligheten av Mötesbokaren blir som du vill ha den. Så här kan den inbäddade Mötesbokaren se ut på hemsidan:

Inbäddad Pipedrive Mötesbokare på webbplats.

Funktionen Mötesbokare finns tillgänglig från licens Advanced och uppåt. Användare av Pipedrives Advanced plan är begränsade till en Mötesbokare per användare, medan användare av Professional och uppåt kan skapa så många Mötesbokare som de behöver.

Vill du veta mer om Pipedrive och dess funktionalitet? Skicka mig då ett mejl till tojo@vojigo.se eller varför inte boka ett möte med mig här >>.

 
Med säljträning händer det!
— Torbjörn @vojigo