Dra fördel av den nya funktionen att lägga till bilder till dina produkter

Produkter i Pipedrive CRM

Pipedrive produkter används för att läggas till på affärsmöjligheter i Pipedrive. Produkterna kan vara fysiska produkter eller tjänster. Summan av produkternas värden blir automatiskt affärens värde. Det nya är att du nu kan lägga till en bild på varje produkt i Pipedrive.

Om du vill lägga till en bild till produkten, hitta avsnittet Bild i sidofältet och klicka på området “Ladda upp”. Välj sedan en fil från din dator för att ladda upp den.

Obs: Bildtyper som stöds är PNG, JPG, GIF, i en filstorlek på upp till 15 MB.

Pipedrive Produkter detaljerad vy.

Dessa bilder syns när du ska lägga till produkter till dina affärsmöjligheter ( i sökningen) samt sparas då du valt produkter.

Lägg till produkter till en affärsmöjlighet i Pipedrive.

 

Produktbilder i offert och avtals-dokument

Du kan skapa offert eller avtals-dokument för dina affärer med hjälp av Smart Docs-funktionen.

Om du har en dokumentmall som innehåller en produkttabell kommer informationen om produkterna kopplade till affären att läggas till automatiskt i dokumentet. Innehåller produkten en bild kommer den att visas i produkttabellen.

Obs! Användningen av produktbilder i Smart Docs är endast tillgänglig för användare som har anslutit sitt till Googles molntjänst, använder Google Dokument och har platshållaren för produktbilden i en produkttabell. Produktbilder i Microsoft Smart Docs, Google Sheets och Google Slides stöds inte.

Obs: Smart Docs-funktionen ingår i Professional och högre planer och är tillgänglig för Essential och Advanced-planerna som ett tillägg.

Produkttabell med bilder i Smart Docs - Google Dokument.

Vill du veta mer om Pipedrive CRM? Boka då ett möte med mig nedan.

 
Med säljträning händer det!
— Torbjörn @vojigo