Receptet - Vinn fler affärer, snabbare!

6 digitala verktyg som ger dig rätt förutsättningar

När jag startade Vojigo hade jag som ambition att bli så digital som möjligt. Syftet var att effektivisera mitt arbete men också att kunna erbjuda mina kunder samma möjligheter.

Men om verktygen ska effektivisera mitt arbetssätt så startar allt med frågan: Hur vill jag jobba? Vilket arbetssätt är jag ute efter? Hur ser min säljprocess ut?

Jag har säkerställt att milstolparna mellan faserna är bestämda av vad mitt prospekt säger, skriver eller gör. Det innebär att jag inte kan byta fas om inte mitt prospekt har gett mig tillåtelse. Varje fas innehåller mellan 5 och 10 olika aktiviteter som jag bör göra för att arbeta effektivt med bästa resultat.

Jag kommer att beskriva hur jag använder de digitala verktyg där jag har ett partnerskap vilket innebär att jag kan erbjuda Vojigos kunder samma nytta som jag själv upplever. Det centrala systemet är Pipedrive och övriga verktyg har bra integrationer till Pipedrive. Verktygen är:

  • Pipedrive är mitt processbaserade CRM verktyg, enkelt att komma igång och har funktionalitet för att effektivisera arbetet för säljare.

  • Leadfeeder - vilka företag som besöker hemsidorna.

  • Vainu - prospektera maximalt med minimal insats.

  • Klenty - automatiskt skicka mejl i en förutbestämd tidsserie.

  • Idiligo - hålla effektiva och spårbara online-möten.

  • GetAccept – skapa, skicka, spåra och avsluta e-offerter.

Vill du läsa mer om detta så föreslår jag att du laddar ned e-boken “Vinn fler affärer, snabbare” som är på 20 sidor. Det kan du göra genom att trycka på knappen nedan.

Med säljträning händer det!
— Torbjörn @Vojigo