Vi vet att det är en framgångsfaktor att arbeta tillsammans med andra.

Tillsammans blir vi starkare och kan utbyta erfarenheter och idéer. Samarbete är därför något vi värnar om.


Partners

Förenkla säljarens vardag

Pipedrive är ett säljstödsystem (CRM) som är byggt för att hjälpa säljare att förenkla och effektivisera sin vardag. Genom pipedrives processbaserade användargränssnitt skapas angelägenhet, effektivitet och motivation.

Med pipedrive som säljstödssystem kan användarna fokusera tiden på verklig försäljning och spendera mindre tid på administration. Du får även hjälp att prioritera dina kommande aktiviteter. Du konfigurerar företagets olika säljprocesser och kan enkelt följa hur du ligger till jämfört med dina mål.

Pipedrive har även en app där du kan göra det mesta vilket effektiviserar tiden då säljarna är på resande fot.

Är du intresserad att pröva? Klicka då på knappen nedan och registrera dig så får du en 30-dagars kostnadsfri testperiod (15 dagar mer än om du går till pipedrive själv).

 

Ta kontroll över dina offerter

GetAccept har en utmärkt spårningsfunktion så du får full kontroll över hur kunden använder (läser eller skickar vidare) din offert. Och självklart sker e-signeringen bara med en knapptryckning. Man kan även skicka andra dokument och välja bort e-signeringen men behålla spårningen, genialt. Finns även ett bra app-stöd i mobilen. GetAccept erbjuder även att spela in korta videos som inledning till de dokument som skickas.

Finns som “stand-alone” version men har också en super integration mot pipedrive.

Är du intresserad att pröva? Kontakta då mig så får du en 30-dagars kostnadsfri testperiod (15 dagar mer än om du går till GetAccept själv).