Dags att presentera en ny spännande partner, Idiligo

Ett mål jag har för att ta in en ny partner är att effektivisera vardagen för Vojigo (mig själv) samt kunna erbjuda samma nytta för mina kunder med tillägget att jag kan erbjuda ett mervärde till produkterna. Idag är det dags att presentera min åttonde partner Idiligo. Jag är deras enda certifierade partner i Sverige.

Jag är en vän av struktur, där strukturen ska vara en ledstång, en hjälp att exekvera snabbare på ett repeterbart sätt, inte ett hinder. Många av de verktyg jag använder har automatiseringsfunktioner som underlättar min vardag rejält. Jag uppskattar att jag frigjort en dag per vecka i tid tack vare mina partners verktyg. Samma möjlighet vill jag ge mina kunder.

Med Idiligo skapar säljare resultatorienterade och förutsägbara online-möten med sina kunder. Att på ett strukturerat sätt hålla online-möten där säljare och prospekt inte behöver ha något externt online mötesprogram som Zoom, Meet, Skype eller Teams utan det ingår i Idiligo och inget program behöver laddas ned.

Idiligo live.png
Idiligo_script_storyline_consulting_sales_script_EN-2.png

I Idiligo finns allt som du behöver för att planera, genomföra och dokumentera ett online möte:

  • Skicka mötesinbjudan

  • Presentera dokument

  • Fylla i formulär

  • Dela skärm

  • Ladda upp/ned dokument

  • E-signera dokument

  • Skicka mejl

Idiligo kan även användas för att distribuera en online mötesstruktur för återförsäljare eller andra partners.

Idiligo tillhandahålls av ett holländskt företag som också heter Idiligo. Idiligo går självklart att använda för andra branscher (än sälj) som behöver en online mötesplattform, skulle kunna Finans, Försäkring, HR och Callcenters.

Vill du läsa mer om Idiligo, klicka här.

Hur ska ska du då strukturera ditt online-möte? Det är här jag kommer in som Idiligo partner. Jag hjälper dig att ta fram rätt förutsättningar och sedan bygga de skript som behövs för att skapa den struktur du behöver för att skapa resultatorienterade och förutsägbara online-möten med dina kunder.

Självklart kan du skapa ditt idiligomöte från Pipedrive CRM om du vill.

Vill du veta mer? Boka då ett samtal eller demo nedan.

Idiligo_certified_partner_badge.png
Med säljträning händer det!
— Torbjörn @Vojigo