Anpassa informationen som ska visas för dina affärer i pipelines

Pipedrive har släppt tre nya funktioner som som underlättar arbetet med affärer i pipelines:

  1. Du kan nu ändra layouten för att visa viktigare information eller dölj onödiga fält på affärskortet i dina pipelines.

  2. Du kan ge säljare behörighet till olika pipelines

  3. Du kan dölja fält i specifika pipelines

Här kommer lite mer detaljerad information.

1. Visualisera relevant information i Pipelines

I Pipedrive kan man konfigurera flera säljprocesser så kallade pipelines. Dessa pipelines innehåller affärsmöjligheter som visas grafiskt som rektanglar. Dessa rektanglar innehåller viktigt information. Tanken att man ska se det viktigaste så man slipper klicka på affären bara för att se viktiga detaljer. Tidigare var den informationen som visades bestämt av Pipedrive, men nu kan du själv ändra och visa den information som är viktig för dig.

Du kan visa 7 olika fält på affärskortet. Det kan vara information från affären, personen och organisationen som är kopplad till affären. Detta gäller både standardfält och egendefinierade fält.

I detta exempel lade jag till kundnummer på affärskortet.

Kundnumret A2356 visas nu på affärskortet. Denna konfigurering är personlig och påverkar inte andra användare.

 

2. Pipelinesynlighet

Användare med åtkomst till kontoinställningar (så kallade Administratörer) kan redigera Pipelinesynlighet för användare i synlighetsgrupperna genom att avmarkera pipelines som varje grupp inte ska kunna se. Som standard kommer alla synlighetsgrupper att ha tillgång till alla pipelines.

Synlighetsgrupper som inte har tillgång till en specifik pipeline kommer inte att kunna se några spår av denna pipeline eller affärer inuti i denna pipeline i Pipedrive, eftersom pipelinen kommer att vara helt dold från deras konton.

 

3. Dölj fält i vissa pipelines

Du kan dölja fält i affärsinformationsvyn när affären befinner sig i vissa pipelines. Om fältet redan innehåller information kommer den inte att tas bort, bara döljas. Den kommer också att förbli synlig i listvyn.

 

Summering

Dessa tre uppdateringar ger Pipedrive-användare mer kontroll över sina pipelines och bidrar till att förbättra produktiviteten.

Med säljträning händer det!
— Torbjörn @vojigo