Vad händer egentligen under dina videomöten?

Idag kör vi mer och mer videomöten och använder verktyg som Zoom, Meet och Teams.

Men vad händer under dina videomöten? Hur agerar du på ditt prospekts köpsignaler? Hur mycket pratar du respektive ditt prospekt?

Idag kan man spela in sina möten med de flesta videoverktygen. Då kan man analysera mötena manuellt genom att titta igenom dessa och då får man spendera åtminstone lika mycket tid för att analysera som tiden att genomföra mötena.

Alternativet är att använda Allego Conversation Intelligence tidigare Refract. Med Allego Conversation Intelligence kan jag automatiskt analysera samtalet utifrån vad som sägs. Jag har ställt in att verktyget ska tolka svenska språket vid mina Zoom möte och har laddat upp en fil med de svenska ord som ska associeras med olika delar av säljsamtalet. Verktyget gör också en transkription, mao textar det talade mötet.

Har sedan integrerat Allego Conversation Intelligence med både Zoom och Pipedrive vilket innebär att att så fort en Zoom inspelning genomförs och lagrats i molnet så kopieras den automatiskt över till Allego Conversation Intelligence och analyseras.

Allego Conversation Intelligence fungerar utmärkt för säljare samt försäljningschefer som vill coacha sina säljare men inte hinner var med på de faktiska mötena.

Vill du veta mer om Allego Conversation Intelligence och hur du skule kunna analysera vad som händer under dina egna eller dina säljares videosamtal?

Boka då ett samtal med mig nedan.

Med säljträning händer det!
— Torbjörn @vojigo