Engagera besökare på din webbplats

Engagera besökare på din webbplats med den snabba och enkla service de förväntar sig. Kombinera den anpassade dialogroboten med en live-chatt och förvandla webbplatsbesökare till kvalificerade prospekt. Båda verktygen finns i LeadBooster-tillägget som du kan lägga till valfritt CRM-abonnemang från Pipedrive.

Dialogroboten

Du kan se dialogroboten som en outtröttlig medlem av teamet som omedelbart sätter sig i kontakt med webbplatsbesökare dygnet runt. Ändra robotens utseende, vilka frågor den ställer och hur den svarar. Anpassa din dialogrobot beroende på vilken webbplats besökaren är på, och beroende på vilka svar den får kan besökare antingen omedelbart kvalificeras som prospekt eller affärsmöjlighet eller hänvisas till en företagsrepresentant.

 

Du konfigurerar enkelt vilka frågor som ska ställas, hur de ska besvaras samt vad som ska hända i Pipedrive. Tanken är att automatisera så mycket som möjligt. Du kan enkelt skapa en person, organisation, prospekt eller affär samt boka ett möte i Pipedrive utifrån svaren personen ger i dialogroboten.

När frågor och svar är konfigurerade är det dags att installera koden på webbplatsen. Du väljer först vilken teknisk miljö webbplatsen är skapad i. I Vojigos fall är det Squarespace. Därefter kopierad du koden och följer instruktionen var du ska lägga in den på webbplatsens konfigurering.

Aktivera spelboken (flödet) och sedan är du igång. Det tog mindre än en timme att sätta upp allt.

Nästa vecka ska jag berätta om hur du kopplar LIVE-CHATT till dialgroboten.

Vill du veta mer om Leadbooster? Boka då ett möte med mig nedan.

Med säljträning händer det!
— Torbjörn @vojigo