Upplev effekten av kundomdömen

Jag har tidigare skrivit en bloggartikel om kundnöjdhet med titeln Hur vet vi om kunden är nöjd?

Jag har sedan starten av Vojigo alltid bett kunderna att skriva några rader om hur de upplevde att arbeta med Vojigo och det resultat vi levererat. På senare tid har jag gjort ett webbformulär i Typeform där jag ställer några frågor som jag vill att de ska svara på. Svaren har jag sedan lagt upp Vojigos hemsida, under Kundreferenser.

Nu har jag tagit nästa steg till att fånga kundernas omdömen om Vojigo. Jag har börjat använda Trustpilot.

Många förknippar Trustpilot med B2C men plattformen växer nu starkt bland B2B företag. Med Trustpilot-omdömen kommer du i kontakt med dina kunder och kan påskynda din tillväxt.

  • Skapa kundförtroende med Trustpilot

  • Gör det enkelt för dina kunder att lämna feedback

  • Låt dina kunder hjälpa dig att öka din konverteringsgrad

  • Klättra upp i toppen på sökresultatsidorna (SEO)

Trustpilot är gratis att använda för att samla in referenser. Vill du visa referenserna på er hemsida så behöver du uppgradera till minst STANDARD.

Du kan lägga upp olika WIDGETS på hemsidan, e-postsignaturer, nyhetsbrev, annonser i sociala medier, reklamutskick med mera.

Jag vill också göra det enkelt för mina kunder att lämna omdömen. De får ett mejl från Trustpilot efter leveransen och behöver sedan bara markera hur nöjd de är och skriva några rader om varför.

Som jag nämnt tidigare så vill jag erbjuda mina kunder fördelar av bra verktyg jag själv använder. Därför har jag blivit Trustpilot partner.

Vill du testa vad det skulle innebära för ditt företag? Hör då av dig till mig eller varför inte nu direkt boka ett möte med mig nedan?

Med säljträning händer det!
— Torbjörn @vojigo