Välkommen till gruppen ”Pipedrive på Svenska”

För fyra till fem år sedan började jag bearbeta Pipedrive i Tallin om att få en översättning av Pipedrive CRM till svenska. Efter flera års diskussioner och inskickade marknadspotentialer så togs beslutet och i april 2020 lanserades den svenska översättningen. Ett klokt beslut av Pipedrive då de flesta svenska användarna vill ha menyer etc på svenska. Nu kunde äntligen Vojigo konkurrera på samma villkor som de svenska CRM leverantörerna.

För något år sedan skapade Pipedrive även olika Communities, varav en svensk grupp. För några månaders sedan stängdes alla gamla Communities och lanseringen av den nya plattformen startade. Tyvärr gick det inte att överföra information rakt över från gamla till nya plattformen.

I samband med lansering av den nya plattformen efterfrågade jag en grupp för “Pipedrive på svenska” och nu finns den tillgänglig. Jag är stolt och tacksam över att jag fått förtroendet att leda denna grupp.

Gruppen är till för alla som vill kommunicera om Pipedrive på svenska. Det kan vara att publicera ”bästa praxis”, ställa frågor eller ge synpunkter. Den röda tråden är att vi gör det på svenska och innehållet har en koppling till Pipedrive.

Jag hoppas att många bidrar i denna kommunikation genom att publicera inlägg samt att svara på frågor för att hjälpa andra Pipedrivers. 

I den gamla tekniska plattformen var vi ca 800 medlemmar, målet nu är att passera 1000 innan årsskiftet. 

Här hittar du gruppen på Pipedrive Community - Pipedrive på Svenska.

Det finns 3 olika kategorier av meddelanden:

  • Announcements: detta är avsett för viktiga meddelanden, nya funktioner och meddelanden från Pipedrive-teamet.

  • Discussions: det är här du lägger in och ser alla gruppinlägg och aktivitet från andra gruppmedlemmar.

  • Upcoming events: visar evenemang som kan vara relevanta för gruppen.

Vi använder DISCUSSIONS när vi ska publicera något.

Om du redan är en Pipedriver eller bara intresserad av Pipedrive, så är du varmt välkommen att gå med i gruppen.

Pipedrive Community - gruppen Pipedrive på svenska

Med säljträning händer det!
— Torbjörn @vojigo