Håll alla uppdaterade med Pipedrives funktion Inblick!

Nu kan du dela dina instrumentpaneler i funktionen Inblick med dina kollegor, chefer, återförsäljare och till och med kunder - även om de inte har ett Pipedrive-konto. Du kan också visa dina resultat på en skärm på ditt kontor för att uppmuntra alla att bidra till dina framsteg mot dina mål.

Med “Dela översiktspanel” kan du ge tillgång till dina Pipedrive-instrumentpaneler till alla som har en internetanslutning. Dessa anpassningsbara instrumentpaneler uppdateras i realtid, eftersom informationen uppdateras i ditt Pipedrive-konto, så att du och andra parter kan bli informerade.

Det är enkelt att skapa en länk. Klicka bara på knappen "Offentliga länkar" längst upp till höger i instrumentpanelvyn i Inblick och välj sedan "Lägg till en ny länk". Du kan kopiera vilken länk som helst till ditt urklipp för att dela med andra.

Share insight.png


Är du bekymrad över vem som kan få tillgång till dina resultat?

Du kan skapa mer än en delbar länk för varje instrumentpanel du har (flera instrumentpaneler finns i Pipedrives Professionals-plan). Så till exempel kan du dela en länk med din chef så att hen kan komma åt dina resultat när som helst och en annan med en kollega som benchmarking.

Du kan till och med byta namn på varje länk så att du vet vem den har delats med och för vilket syfte. Alla länkar som du har skapat för en instrumentpanel visas i en listvy, så att du kan hantera dem snabbt och enkelt i Pipedrive.


Hur kan du använda “dela översiktspanel”?

Förutom att hålla dina kollegor och chefer uppdaterade om dina framsteg och dela insikter för feedback finns det många sätt att använda den uppdaterade funktionen:

  • Lägg till realtidsdata till säljmöten - inga fler statiska skärmdumpar

  • Bedöm varje teams instrumentpanel i säljmöten för att kontrollera framstegen mot övergripande mål

  • Om du är återförsäljare, informera kunder om hur deras produkter fungerar med dina kunder

  • Visa en Inblick-instrumentpanel på en bildskärm på ditt kontor för att motivera alla på företaget

I Professionals-planen kan du även dela rapporter med egen definierade datafält.

Så här ser det ut då man klickar på länken.

Så här ser det ut då man klickar på länken.

Inblick gör att du kan skapa kraftfulla, interaktiva, anpassade rapporter och instrumentpaneler, vilket ger dig djupa insikter i den information du behöver för att skapa en komplett bild över hur du ligger till mot dina mål. Med uppdateringen kan du nu dela dessa insikter så att hela ditt team, företag och alla andra kan dra nytta av det.

Vill du test Pipedrive kostnadsfritt under 30-dagar? Klicka då på knappen.

Med säljträning händer det!
— Torbjörn @vojigo