Håll effektiva online-möten med Zoom eller Teams

Både Zoom och Teams är online-mötesverktyg som innehåller en hel del viktiga funktioner som dela skärm, dela in deltagare i grupprum och göra omröstningar. Däremot saknas funktioner som att förbereda en mötesstruktur som hjälper mötesledaren att strukturera och genomföra mötet på ett professionellt sätt.

Jag har tidigare presenterat verktyget Idiligo. Idiligo hjälper mötesledaren att genomföra mötet då Idiligo är förberett med de funktioner som kan inträffa under mötet. Exempel på detta är att kunna fylla i formulär som sedan automatiskt lagras i dokument som kan presenteras och mejlas till mötesdeltagarna. Andra funktioner är att presentera olika dokument, signera e-dokument, visa Youtube eller Vimeo videos med mera. Vid konfigurering av idiligo skapas de “meeting journeys” som behövs med hjälp av skript.

Idiligo stand alpne.jpg


Det nya i Idiligo är att du nu kan använda verktyget tillsammans med andra mötesverktyg som Zoom eller Teams. Det du då gör är att du gömmer Idiligos egen kamerafunktion. Från Zoom eller Teams så delar du skärm och i den skärmen använder du Idiligo för mötet.

Idiligo med Zoom.jpg

I Idiligo kan du överlåta kontrollen att fylla i formulär till den andra parten. Det kan du också göra i Zoom. Det du gör är att du delar skärm (SHARE SCREEN) och därefter klickar på REMOTE CONTROL och väljer vem du vill ge kontrollen till och då kan personen fylla i formuläret.

Remote Control Zoom.jpg

Är du intresserad att pröva? Klicka på knappen nedan så får du en 14-dagars kostnadsfri testperiod.

Med säljträning händer det!
— Torbjörn @Vojigo