Dags att presentera en av våra partners, Vainu

Stäng fler affärer med rätt information.

Ett av mina mål är att effektivisera och automatisera mitt arbete så mycket som möjligt. Därför letar jag kontinuerligt efter nya verktyg (programvaror) som har bra integration till Pipedrive CRM. När jag hittat ett verktyg som hjälper Vojigo vill jag också kunna erbjuda mina kunder samma fördel.

Men en bra produkt räcker inte för ett partnerskap. Ett partnerskap handlar om en gemensam vilja att göra affärer tillsammans, vara tillgängliga och ha en bra support till oss partners och självklart att det finns ett inbyggt belöningssystem.

Då var det dags att presentera en ny partner, nämligen Vainu. Vainu integrerar med ditt CRM för att hjälpa dig att hitta dina drömkunder och engagera dem på rätt sätt.

Vainu samlar in data från en massa olika källor, sorterar och kategoriserar för att lyfta fram de insikter som är mest relevant för dig och dina kunder. Istället för att du ska behöva söka runt i sociala medier, hemsidor, Google och databaser får du allt levererat på ett och samma ställe. Vainu hjälper dig att upptäcka dina bästa prospekts, se till att du aldrig missar en viktig händelse samt hjälper dig att utforska dina leads – snabbt och smidigt.

Hur fungerar då Vainu?

  1. Mappa upp de fält i Pipedrive som du vill synka från Vainu och sätt på datauppdateringar för att slippa manuellt arbete. Inkorrekt och utdaterad information kommer att fixas automatiskt och fylla i luckor i din data.

  2. Sök efter prospekt på ett enkelt sätt med hjälp av 100+ detaljerade företagsfilter. Addera företag till Pipedrive med ett knapptryck och exkludera de företag du redan har i ditt CRM. Du kan också välja att skapa ett prospekt, en affärsmöjlighet, kontakt eller aktivitet i Pipedrive till företaget du laddat ned.

  3. I Pipedrive har du på varje organisation en direktlänk till Vainu för att enkelt kunna få senaste informationen om kunden inför t.ex ett kundmöte eller telefonsamtal.

  4. Undvik att missa säljmöjligheter genom att bevaka företagsförändringar hos relevanta konton. När tajmingen är rätt så får du en ny aktivitet–direkt under organisationen i Pipedrive.

Vill du veta mer om Vainu och integrationen till Pipedrive? Mejla då mig här eller varför inte nu direkt boka ett möte med mig nedan?

Med säljträning händer det!
— Torbjörn @vojigo