Pipedrive paketerar om i sina licensnivåer

Pipedrive har nyligen justerat sina licensnivåer genom att flytta om olika funktioner mellan nivåerna och i vissa fall även förändrat licenspriset på licensnivåerna för att stödja företagen på bästa sätt.

Pipedrives fyra noggrant utarbetade licensnivåer ger dig de verktyg du behöver, oavsett om ditt företag är en startup eller har internationaliserats.


Vilken är då rätt licensnivå för ditt företag?

Du får kundanpassade säljprocesser, datalagring, 24/7 support och 250+ integrationsalternativ som standard på alla planer, men du kan välja mellan en av fyra Pipedrive licensnivåer:

  • Essential (Grundläggande)

  • Advanced (Avancerad)

  • Professional (Professionell)

  • Enterprise (Företag)

Väljer du årsvis fakturering sparar du 17% på licenskostnaden.

Väljer du årsvis fakturering sparar du 17% på licenskostnaden.

I ESSENTIAL kommer du att kunna hantera dina leads, affärer och kontakter på ett och samma ställe, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för besvärliga kalkylblad och dokument offline - perfekt för att organisera ditt växande företag.

Om du vill skala din tillväxt och maximera effektiviteten låter ADVANCED licensnivå dig att bygga automatiserade arbetsflöden och skicka e-postmarknadsföring i bulk.

Pipedrives PROFESSIONAL licensnivå kan ge dig detaljerad inblick i teamets och företagets prestanda, vilket ger dig en överblick över var du kan optimera ditt team och din verksamhet - perfekt om du arbetar med större team.

Om du behöver en anpassad lösning kan du med ENTERPRISE licensnivå använda det du behöver från alla våra funktioner. Från flera team till robust säkerhet, du har en mängd verktyg tillgängliga, tillsammans med guidad ombordstigning och dedikerat telefonsupport.

Du hittar en fullständig lista över funktioner per licensnivå och jämförelse mellan dem här.

Vill du testa Pipedrive CRM, så kan du få en 30-dagars kostnadsfri testperiod genom att klicka på gröna knappen nedan.