Du vill ha resultat - vi vill ha nöjda kunder!

Vi arbetar med säljorganisationer och utbildar både erfarna säljare och dem som inte har så mycket erfarenhet. Här kan du läsa mer om våra kunders erfarenheter av vårt samarbete. Att utvecklas och förkovra sig och bli skickligare i försäljning är aldrig för sent.

TA KONTROLL ÖVER SÄLJPROCESSERNA

Säljgruppen på Elkapsling hade en väldigt givande och positiv dag med Vojigo då vi på ett pedagogiskt och inspirerande sätt gick igenom vår säljprocess och belyste den så att alla kände sig delaktiga. Med ett antal nya i gruppen känns det som vi skapade en bra gemensam plattform att bygga vidare på. Ett extra plus till Torbjörn för att han lyckades få alla delaktiga i skapandet av vår säljprocess.

Göran Näslund, Försäljnings- och marknadschef, Elkapsling AB

Coaching av säljchef

Coachingen med Torbjörn på Vojigo har varit värdefull för mig. Jag har fått mer insikt i säljprocessens olika steg, målstyrning, CRM system, taktik och råd kring säljstrategi. Vi har haft möjligheten att diskutera nykundsbesök och samtalsstruktur och även större befintliga kundcase som är mer komplexa. Torbjörn Johansson som person, framstår som mycket kunnig och han kan praktiskt också förmedla denna kunskap till handling. Det är också lätt att använda Torbjörn som bollplank genom att få tips och råd av Torbjörn, vilket är värdefullt. Jag kan rekommendera Torbjörn på Vojigo och hans Coachingprogram Försäljningschef.

Lars Alenrud, Försäljnings- och marknadschef, SSG Standard Solutions Group

Ta kontroll över säljprocesserna

Vi hade en endags workshop tillsammans med Torbjörn med temat ”Ta kontroll över säljprocesserna”. En mycket uppskattad och givande dag, där vi på ett tydligt och strukturerat sätt i grupp med Torbjörn som guide arbetade oss igenom vår säljprocess. Det resulterade i samsyn och ett väl användbart verktyg för vårt arbete framgent. Utifrån detta kan jag varmt rekommendera Vojigo/Torbjörn.

Lena G Olsson, Försäljnings- och marknadschef, Teknikutbildarna I Norden AB

Boka möten framgångsrikt

Min dag med Torbjörn var fantastiskt bra!! Jag blev oerhört stärkt i mitt självförtroende när det handlar om att ringa kalla samtal och hur jag bäst kan avdramatisera de spänningar som kan uppstå inför uppgiften. Torbjörn var enormt bra på att vända och vrida på mitt "mind set" för att skapa en trygg och rolig grund för mig att stå på, vilket gjorde att jag kände mig säker nog att kasta mig ut med devisen "learning by doing" och good enough is good enough". Jag fick många nyttiga verktyg i form av mallar, dokument och talmanus som anpassades för att passa just mig. Jag kan varmt rekommendera Vojigo och Torbjörn Johansson!

Caroline Löwenhielm, Account Manager på SSG Standard Solution Group

Ta kontroll över säljprocesserna

Den workshop Torbjörn genomförde med oss gällande vår säljprocess var verkligen mycket givande. På ett lyhört och smidigt sätt ledde han oss fram mot målet. Jag kan rekommendera Torbjörn varmt då workshopen gav oss en tydlig säljprocess samt konkreta actions att arbeta vidare med.

Harriet Wikström, Partner på XLENT Sundsvall

Ta kontroll över säljprocesserna

Jag och min försäljningsavdelning hade möjlighet att ha Torbjörn som utbildare och coach i workshopen " Ta kontroll över säljprocesserna". Det var en mycket bra dag och vi satte en mer formell säljprocess hos oss på SSG. Torbjörn har mycket kunskap inom sälj och har ett trevligt och ödmjukt sätt att kommunicera kring detta. Han har läst på bra om vår verksamhet och kunde därför guida oss framåt med sin kunskap. Ett stort värde för vår grupp var att få samla ihop individuell kunskap och tillvägagångssätt för att hitta en gemensam process och förståelse. Jag kan varmt rekommendera Torbjörn och Vojigo.

Lars Alenrud, Försäljnings- och marknadschef, SSG Standard Solutions Group

SÄLJträningsprogrammet - "7 steg till ökade säljprestationer"

Vojigo och Torbjörn Johansson har gett mig nya insikter och ny inspiration till att fortsätta mitt säljarbete. Med säljträningsprogrammet har jag fått blanda teori med praktiska moment för att driva mitt personliga säljarbete framåt. Torbjörns trevliga och sympatiska personlighet tillsammans med hans breda kunskap ger mig en större plattform att jobba från. Det här är ett säljprogram för alla som känner att de vill fokusera på att utveckla sin roll som problemlösare åt sina kunder.

Lizze-Lott Bergman, Kontorschef, Deloitte AB

LinkedIn utbildning med fokus B2b försäljning

Jag fick förmånen att delta i Vojigo’s LinkedIn utbildning som Torbjörn håller i. Utbildningen var uppdelad i två delar där del ett var en genomgång av grunderna i LinkedIn så att du som deltagare får en bra profil. Under del två gick vi in på djupet av LinkedIn samt fick tips hur du kan sälja/förmedla din produkt eller tjänst. Torbjörn har mycket goda kunskaper inom LinkedIn och kan förmedla dessa på ett fantastiskt bra sätt. Jag rekommenderar denna utbildning starkt. Tack Torbjörn Johansson 🌟.

Anders Ahlström, försäkringsrådgivare, SEB

På Vojigo's LinkedIn kurs fick jag hjälp att göra min profil mera professionell, och jag fick förståelse för hur den visas. Det innebär att jag vet hur jag ska lyfta fram det jag känner är viktigt. Jag har fått förståelse för hur jag ska använda LinkedIn för att hitta nya affärsingångar via mitt nätverk, som jag sedan kan använda i mina andra affärsnätverk, t.ex BNI. Torbjörn förklarade hur inlägg publiceras; att de inte visas för alla i mitt nätverk i ett första skede utan att responsen blir avgörande för vidare publicering. Det gör att jag förstår hur jag kan hjälpa mitt nätverk genom att respondera på inlägg jag läser. Min egen grad av aktivitet är avgörande för vad jag får ut av verktyget LinkedIn. OCH sist men inte minst, träning ger färdighet, och det är Torbjörn tydlig med. Kursen är en bra bit på vägen, resten är upp till mig själv. Jag kan varmt rekommendera Vojigo's kurs.

Agneta Söderman, legitimerad optiker, Smarteyes

Ta kontroll över säljprocesserna

Vi anlitade Torbjörn för att få en "boost" i samband med nystart med ett nytt CRM-system. Behovet var att få en samsyn i säljteamet samt dela med av varandras goda idéer, arbetssätt etc. Därmed genomfördes en heldags workshop på temat "Ta kontroll över säljprocesserna". Vi alla i säljteamet tyckte dagen var mycket bra. Vi har nu en gemensam grund att stå på samt bra material att ha som "kom-ihåg" i vardagen. Torbjörn gav oss bra inspiration, hade ett bra sätt att få delaktighet i gruppen. Vi uppskattade även hans jordnära sätt att tänka samt att de förslag och liknelser han gav var på rätt nivå. Kan varmt rekommendera att ta hjälp av Torbjörn när ni har behov av att stärka upp ert säljarbete. 

Jim Rönnlund, säljansvarig CoreIT

 

utveckling av strategisk affärsprocess

Jag fick möjligheten att använda Torbjörn som vår externa konsult under utvecklingen av vår strategiska affärsprocess. Vi är mycket nöjda med resultatet. Torbjörn är professionell som alltid levererar kundnytta, på grund av sin långa erfarenhet från ett brett utbud av företag i olika positioner. Torbjörn är mycket bra på att facilitera det arbete som behöver göras vilket gjorde arbetet för oss mycket lättare och effektivare. Därför kan jag varmt rekommendera Torbjörn till alla företag som behöver utveckla sin verksamhet.

Erik Johansson, VD Knowit Norrland

 

Coaching av säljchef

Torbjörn är en bra coach med hög kompetens inom B2B försäljning och som även hanterar de mjuka frågorna. 
Hans sätt att ställa frågor och ibland referera till situationer som han själv har upplevt, får mig att tänka på ett nya sätt. 
Efter en session känner jag mig full av energi och rekommenderar verkligen Torbjörn som en coach inom B2B försäljning.

Viktoria Lindstrand, Global Marketing & Sales Director, Permascand

 

Ta kontroll över säljprocesserna

Vi anlitade Torbjörn för att leda en workshop med fokus på att uppdatera vår säljprocess. Processen var i stort behov av att bli uppdaterad och accepterad i organisationen. Torbjörn gjorde ett riktigt bra jobb där han involverade hela gruppen och ledde oss till ett resultat som alla kunde stå bakom. Både före, under och efter workshopen arbetade Torbjörn med ett öppet tillvägagångssätt men var ändå väldigt tydlig och drivande för att nå målet. Jag kan varmt rekommendera Torbjörn till liknande uppdrag.

Jakob Sandwall, Business Area Manager - Global Segments & Marketing at Elpress group

 

Tydligare mål

Anlitade Torbjörn för att leda en workshop runt försäljning med fokus på mål. Genomförandet var professionellt och deltagarna fick utöver ökad kunskap ett tillskott av energi som påverkat engagemang och motivation på ett positivt sätt. 

Mats Bayard, CEO Triona

 

ta ett helhetsgrepp över försäljningsarbetet

Torbjörn har erfarenheter väl värda att lyssna på. Han levererar handfasta metoder och verktyg som alla företag som drivs av marknadskrafter har nytta av i vardagen. Torbjörns härliga driv och engagemang ger positiv energi i varje möte. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som vill bli bättre i säljarbetet.

Håkan Björnström, VD/delägare Frosting Kommunikationsbyrå

 

Utbildning Social selling (inkl. linkedIn)

Torbjörn höll en utbildning för oss på Improviate inom Social Selling på en dag. Det var välinvesterad tid! Med de roller som Torbjörn tidigare haft under sin karriär har han en gedigen erfarenhet kring värdebaserad försäljning som gör skillnad. Som individ är han strukturerad, praktisk och fokuserad på de mål som ska åstadkommas. Vi fick en dag som innehöll strategiska resonemang kring försäljning, hands-on träning och en struktur för vårt fortsatta arbete inom området. Jag kan varmt rekommendera Torbjörn både som utbildare inom försäljningsområdet men också som rådgivare och utvecklare av säljorganisationer.

Maria Widström, Partner Improviate

 

COACHING AV SÄLjchef

Jag blev kontaktad av Torbjörn rörande hans tjänster kring utbildning och coaching i säljledning. Då satt jag som Sälj- och Marknadschef på SSG Standard Solutions Group AB och kände att jag hade behov att bolla idéer med en rutinerad och professionell kraft utanför organisationen. Det fungerade väldigt bra då Torbjörn dels utmanade men också entusiasmerade min säljstrategi kring korsförsäljning då bolaget har väldigt många tjänster med flertalet beslutsfattare hos respektive kund. Detta i sin tur gjorde att det blev betydligt lättare för oss att navigera framåt. Han gav mig också konkreta förslag på hur jag bättre kunde utnyttja min tid, idéer som jag alltid kommer att ha nytta av. Därför rekommenderar jag starkt att alla som driver en proaktiv säljavdelning resonerar med Torbjörn om vad han kan göra för er.

Mikael Sjöblom, Försäljningschef SSG

 

Coaching av egenföretagare

Jag kan varmt rekommendera Torbjörn som säljcoach. Han är mycket kunnig och har stor erfarenhet av försäljning vilket han på ett inspirerande sätt delar med sig av. Torbjörn fick mig att reflektera över mina styrkor och unika kompetenser och att på ett naturligt sätt sätta ord på detta, vilket är en utmaning då de tjänster jag säljer till stor del består av mig själv. Genom att jobba med struktur och bra verktyg fick han mig att känna motivation och lust till att jobba med säljsamtal. Tack Torbjörn för en energigivande coachning!

Stefan Andersson, Ägare/konsult Simplisum

 

coaching av säljare

Jag kontaktade Torbjörn då jag kände att jag behövde en mentor att prata med utanför min egen organisation. Jag kände direkt att det klickade. Torbjörn lyssnade, analyserade och gav mig under våra träffar verktyg för min egna personliga utveckling både professionellt och privat, oerhört pricksäkert. Verktygen och systemen vi aktivt arbetade med kommer jag alltid ha nytta av. Våra träffar har gett mig nya metoder, tankesätt och breddat mitt perspektiv som för mig har varit mycket värdefullt, utvecklande och utmanande. Kan inte annat än starkt rekommendera Torbjörn om ni går i tankarna att en mentor kan hjälpa er till nästa steg.

Anders Wahlgren, Account Manager ABB