Ta kontroll över säljprocesserna

Jag och min försäljningsavdelning hade möjlighet att ha Torbjörn som utbildare och coach i workshopen " Ta kontroll över säljprocesserna". Det var en mycket bra dag och vi satte en mer formell säljprocess hos oss på SSG. Torbjörn har mycket kunskap inom sälj och har ett trevligt och ödmjukt sätt att kommunicera kring detta. Han har läst på bra om vår verksamhet och kunde därför guida oss framåt med sin kunskap. Ett stort värde för vår grupp var att få samla ihop individuell kunskap och tillvägagångssätt för att hitta en gemensam process och förståelse. Jag kan varmt rekommendera Torbjörn och Vojigo.

Lars Alenrud, Försäljnings- och marknadschef, SSG Standard Solutions Group

SÄLJträningsprogrammet - "7 steg till ökade säljprestationer"

Vojigo och Torbjörn Johansson har gett mig nya insikter och ny inspiration till att fortsätta mitt säljarbete. Med säljträningsprogrammet har jag fått blanda teori med praktiska moment för att driva mitt personliga säljarbete framåt. Torbjörns trevliga och sympatiska personlighet tillsammans med hans breda kunskap ger mig en större plattform att jobba från. Det här är ett säljprogram för alla som känner att de vill fokusera på att utveckla sin roll som problemlösare åt sina kunder.

Lizze-Lott Bergman, Kontorschef, Deloitte AB

 

Ta kontroll över säljprocesserna

Vi anlitade Torbjörn för att få en "boost" i samband med nystart med ett nytt CRM-system. Behovet var att få en samsyn i säljteamet samt dela med av varandras goda idéer, arbetssätt etc. Därmed genomfördes en heldags workshop på temat "Ta kontroll över säljprocesserna". Vi alla i säljteamet tyckte dagen var mycket bra. Vi har nu en gemensam grund att stå på samt bra material att ha som "kom-ihåg" i vardagen. Torbjörn gav oss bra inspiration, hade ett bra sätt att få delaktighet i gruppen. Vi uppskattade även hans jordnära sätt att tänka samt att de förslag och liknelser han gav var på rätt nivå. Kan varmt rekommendera att ta hjälp av Torbjörn när ni har behov av att stärka upp ert säljarbete. 

Jim Rönnlund, säljansvarig CoreIT

 

utveckling av strategisk affärsprocess

Jag fick möjligheten att använda Torbjörn som vår externa konsult under utvecklingen av vår strategiska affärsprocess. Vi är mycket nöjda med resultatet. Torbjörn är professionell som alltid levererar kundnytta, på grund av sin långa erfarenhet från ett brett utbud av företag i olika positioner. Torbjörn är mycket bra på att facilitera det arbete som behöver göras vilket gjorde arbetet för oss mycket lättare och effektivare. Därför kan jag varmt rekommendera Torbjörn till alla företag som behöver utveckla sin verksamhet.

Erik Johansson, VD Knowit Norrland

 

Coaching av säljchef

Torbjörn är en bra coach med hög kompetens inom B2B försäljning och som även hanterar de mjuka frågorna. 
Hans sätt att ställa frågor och ibland referera till situationer som han själv har upplevt, får mig att tänka på ett nya sätt. 
Efter en session känner jag mig full av energi och rekommenderar verkligen Torbjörn som en coach inom B2B försäljning.

Viktoria Lindstrand, Global Marketing & Sales Director, Permascand

 

Ta kontroll över säljprocesserna

Vi anlitade Torbjörn för att leda en workshop med fokus på att uppdatera vår säljprocess. Processen var i stort behov av att bli uppdaterad och accepterad i organisationen. Torbjörn gjorde ett riktigt bra jobb där han involverade hela gruppen och ledde oss till ett resultat som alla kunde stå bakom. Både före, under och efter workshopen arbetade Torbjörn med ett öppet tillvägagångssätt men var ändå väldigt tydlig och drivande för att nå målet. Jag kan varmt rekommendera Torbjörn till liknande uppdrag.

Jakob Sandwall, Business Area Manager - Global Segments & Marketing at Elpress group

 

Tydligare mål

Anlitade Torbjörn för att leda en workshop runt försäljning med fokus på mål. Genomförandet var professionellt och deltagarna fick utöver ökad kunskap ett tillskott av energi som påverkat engagemang och motivation på ett positivt sätt. 

Mats Bayard, CEO Triona

 

ta ett helhetsgrepp över försäljningsarbetet

Torbjörn har erfarenheter väl värda att lyssna på. Han levererar handfasta metoder och verktyg som alla företag som drivs av marknadskrafter har nytta av i vardagen. Torbjörns härliga driv och engagemang ger positiv energi i varje möte. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som vill bli bättre i säljarbetet.

Håkan Björnström, VD/delägare Frosting Kommunikationsbyrå

 

Utbildning Social selling (inkl. linkedIn)

Torbjörn höll en utbildning för oss på Improviate inom Social Selling på en dag. Det var välinvesterad tid! Med de roller som Torbjörn tidigare haft under sin karriär har han en gedigen erfarenhet kring värdebaserad försäljning som gör skillnad. Som individ är han strukturerad, praktisk och fokuserad på de mål som ska åstadkommas. Vi fick en dag som innehöll strategiska resonemang kring försäljning, hands-on träning och en struktur för vårt fortsatta arbete inom området. Jag kan varmt rekommendera Torbjörn både som utbildare inom försäljningsområdet men också som rådgivare och utvecklare av säljorganisationer.

Maria Widström, Partner Improviate

 

COACHING AV SÄLjchef

Jag blev kontaktad av Torbjörn rörande hans tjänster kring utbildning och coaching i säljledning. Då satt jag som Sälj- och Marknadschef på SSG Standard Solutions Group AB och kände att jag hade behov att bolla idéer med en rutinerad och professionell kraft utanför organisationen. Det fungerade väldigt bra då Torbjörn dels utmanade men också entusiasmerade min säljstrategi kring korsförsäljning då bolaget har väldigt många tjänster med flertalet beslutsfattare hos respektive kund. Detta i sin tur gjorde att det blev betydligt lättare för oss att navigera framåt. Han gav mig också konkreta förslag på hur jag bättre kunde utnyttja min tid, idéer som jag alltid kommer att ha nytta av. Därför rekommenderar jag starkt att alla som driver en proaktiv säljavdelning resonerar med Torbjörn om vad han kan göra för er.

Mikael Sjöblom, Försäljningschef SSG

 

Coaching av egenföretagare

Jag kan varmt rekommendera Torbjörn som säljcoach. Han är mycket kunnig och har stor erfarenhet av försäljning vilket han på ett inspirerande sätt delar med sig av. Torbjörn fick mig att reflektera över mina styrkor och unika kompetenser och att på ett naturligt sätt sätta ord på detta, vilket är en utmaning då de tjänster jag säljer till stor del består av mig själv. Genom att jobba med struktur och bra verktyg fick han mig att känna motivation och lust till att jobba med säljsamtal. Tack Torbjörn för en energigivande coachning!

Stefan Andersson, Ägare/konsult Simplisum

 

coaching av säljare

Jag kontaktade Torbjörn då jag kände att jag behövde en mentor att prata med utanför min egen organisation. Jag kände direkt att det klickade. Torbjörn lyssnade, analyserade och gav mig under våra träffar verktyg för min egna personliga utveckling både professionellt och privat, oerhört pricksäkert. Verktygen och systemen vi aktivt arbetade med kommer jag alltid ha nytta av. Våra träffar har gett mig nya metoder, tankesätt och breddat mitt perspektiv som för mig har varit mycket värdefullt, utvecklande och utmanande. Kan inte annat än starkt rekommendera Torbjörn om ni går i tankarna att en mentor kan hjälpa er till nästa steg.

Anders Wahlgren, Account Manager ABB