Om Vojigo

Jag heter Torbjörn Johansson och är grundare och konsult på Vojigo. Vi hjälper individer och företag inom B2B att öka sina säljprestationer. Genom att kombinera traditionella säljmetoder med moderna digitala verktyg kan vi effektivisera säljarnas vardag med 10-20%. Vårt unika arbetssätt TILLSAMMANS med kunden skapar intresse, lust och gör det roligt att arbeta med försäljning. Våra resultat engagerar människor, ändrar beteenden och förändrar våra kunders verksamheter. Vi engagerar fler och kunderna säljer mer!

Torbjörn Johansson är grundare av Vojigo AB. Han har arbetat med ledarskap och försäljning i över 25 år, merparten av tiden som försäljningschef, VD och regionchef i företag som arbetar med komplex B2B försäljning. Torbjörn är en varm förespråkare av att kombinera moderna metoder och verktyg med det bästa från traditionell försäljning.

TB_1811_9067.jpg

KONSULT - Torbjörn Johansson

Jag har stor erfarenhet att leda säljare, både som grupp och individuellt. Att arbeta både med struktur och kultur skapar förutsättningar för både resultat och motiverade medarbetare.

Jag brinner för att lösa kundernas problem. Jag gillar struktur i kombination med sunt förnuft.

Jag har insett vikten av att utvecklas. Gör vi som vi alltid har gjort får vi samma resultat som vi alltid har fått. En drivkraft jag har är att lära mig nya saker varje dag. 


iStock-680288368.jpg
iStock-175861511.jpg

VÅR Vision

Vara kundernas självklara förstaval som samarbetspartner.

 

Vår mission

Vägleda företag in i den digitala världen.

VÅR Affärsidé

Genom personligt engagemang och bästa praxis, brinner vi för att hjälpa B2B säljorganisationer att hitta sitt unika navigationssystem, som leder till ökad angelägenhet, meningsfullhet och motivation samt överträffade försäljningsmål.

Ett navigationssystem visar:
var du är, vart du ska och hur du på bästa sätt tar dig dit.

Vojigo betyder "bästa vägval" på esperanto.


sveriges managementkonsulter

Vi är medlem i branschföreningen Sveriges Managementkonsulter (SMK).

Swedish Association of Management Consultants, (SAMC) är en branschförening som företräder managementkonsultföretagen och dess konsulter samt bidrar till utveckling av branschen. Sveriges Managementkonsulter ingår i Svenskt Näringsliv och ICMCI (International Council of Management Consulting Institutes). Som medlemsföretag följer vi de av SMK uppsatta etiska riktlinjerna.