Pipedrive CRM får toppbetyg

Användarna av olika CRM har sagt sitt. Pipedrive har fått toppbetyg och är det CRM som definieras som ledare. Extra kul att vara Pipedrive Expert Partner. Vill du veta mer om Pipedrive eller kanske använder Pipedrive men vill ta nästa steg med nya funktioner eller integrationer? Jag finns bara ett samtal bort och är här för att hjälpa dig att ta klivet in i den digitala världen.

CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT

Data Quadrants are proudly founded in 100% user review data and are free of traditional “magical” components such as market presence and analyst opinion, which are opaque in nature and may be influenced by vendor pressure, financial or otherwise.

The Software Reviews Data Quadrant evaluates and ranks products based on feedback from IT and business professionals. The placement of a software in the Data Quadrant indicates its relative ranking as well as its categorization.