Kostnadsfritt webinar 15/11 - "7 steg till ökade säljprestationer"

Jag skulle uppskatta om du ville dela detta inlägg med ditt nätverk. Tackar på förhand :).

Ett av mina "missions" är att dela med mig av min kompetens och erfarenhet inom ledarskap och försäljning. Därför började jag skriva bloggartiklar som jag publicerar varje vecka på Vojigos hemsida samt på sociala medier som LinkedIn och Twitter samt nu även Facebook. Detta har jag hållit på med i nästan två år så det börjar bli några stycken, nämligen 85 stycken.

På torsdag den 15/11 kl.9-11 kommer jag att hålla ett kostnadsfria webinar i det spännande ämnet "7 steg till ökade säljprestationer". Webinaret vänder sig till alla som arbetar inom B2B som vill ha receptet på hur man blir framgångsrik inom B2B försäljning.

Vill du ta del av mitt recept, anmäl dig då genom att klicka på knappen nedan.