Med online säljträning händer det!

Äntligen, nu är det dags...

Lanseringen av mitt nya online B2B säljträningsprogram: 7 steg till ökade säljprestationer.

Sedan den dag jag startade Vojigo har jag funderat på hur jag skulle kunna hjälpa enstaka säljare, entreprenörer, egenföretagare och mindre företag att utvecklas inom B2B försäljning. Att anlita mig personligen skulle antagligen bli för dyrt för många av dessa kategorier. Då kläcktes idén om att paketera det jag gör när jag arbetar med medelstora företag.   

Jag har själv gått på många utbildningar. När jag åkt hem har jag varit fullproppad av ny kunskap och energi men vardagen har rätt snabbt kommit ikapp och efter några veckor fanns det få spår av det jag lärt mig på kursen. Känner du igen dig?

Att veta men inte göra skapar inga nya resultat!

Jag ville skapa något som har en långsiktigt hållbar effekt. Där lärandet pågår under en längre period (lite i sänder) och är stark kopplat till att omedelbart göra det man lärt sig i teorin. Där görandet är fast förankrat i varje deltagares verklighet. Det vill säga, tränar vi på att förbereda ett kundmöte så är det ett verkligt inplanerat kundmöte.

Kontinuerlig säljträning ger 50% högre försäljningsresultat per anställd. [Källa: ASTD]

Resultatet blev ett 12 veckors online träningsprogram med gruppcoachning varje vecka på det avsnitt som publicerades förra veckan. Men istället för att jag berättar om innehållet här kan du klicka på länken 7 steg till ökade säljprestationer. Titta gärna på de två introduktionsfilmerna.

Så här säger Andreas som redan genomfört träningsprogrammet:

"Tack till Vojigo säljutbildning. Det blir verkstad av denna kurs, med en bra blandning mellan webbutbildning och rådgivning online. Konkret har det hjälpt mig att komma i kontakt med fler kunder snabbare, samtidigt som jag arbetar effektivare. Detta är bra både för mig och dem jag kontaktar; det blir mindre trevande och mer pang på, vilket alla uppskattar."
- Andreas Skoglund, Ägare och konsult, Företagsutveckling Fredagar

Känner du att detta är precis vad du behöver för att vässa din förmåga inom B2B försäljning, anmäl dig då NU. Det finns några platser kvar till e-träningsprogrammet som startar den 4 december. Anmälan gör du här.

Vill du veta mer om e-träningsprogrammet?