Förenkla och effektivera säljarens vardag

Jag har använt många olika CRM system under min yrkeskarriär. Det startade med Excel (inget CRM system men företaget jag jobbade på trodde det), Siebel, SuperOffice, Salesforce, Lime, Milestone Selling och nu använder jag Pipedrive.

Ett säljstödssystem, eller CRM, ska i första hand hjälpa säljare att effektivisera sitt arbete och i andra hand tillfredsställa övriga organisationen med olika funktioner. Varför blev det då pipedrive? Pipedrive är baserat på enkelhet, skapar angelägenhet och inspirerar dig till att prioritera olika aktiviteter samt att du får kontroll över vad som ska göras och när.

Du kan enkelt konfigurera företagets olika säljprocesser, de olika processtegen samt aktiviteterna per steg.

Genom att logga in och titta på affärsläget i de olika processtegen ser du vilka affärsmöjligheter som det är bokat aktiviteter på samt om bäst före datumet på aktiviteterna passerat eller inte. Du kan också visa om olika affärsmöjligheter inte förflyttat sig under en förut bestämt tid, i bilden nedan visas affärsmöjligheten med röd färg. Den gröna är vunnen affär. Bara att titta på denna vy ger en bra känsla över hur du ligger till och vad du behöver prioritera för att bli långsiktigt hållbar.

Skärmklipp.JPG

Det finns även stöd för att sätta upp mål och följa upp hur måluppfyllelsen löper på per person och för hela företaget.

Självklart integrerar du e-posten från ditt mejlsystem och du kan även integrera kalender och kontakter. Det finns dessutom en fantastisk app där du kan göra det mesta vilket minimerar att du behöver anteckna på papper för att sedan mata in informationen i systemet då du sitter vid datorn. Jag gör det direkt via telefonen, superenkelt!

Finns massor av funktioner och finesser att räkna upp och vill du få mer info så kontakta mig direkt.

Slutligen så vill jag nämna priset. Jag tror inte du kan hitta ett billigare säljstödssystem med motsvarande funktionalitet, jag har då inte gjort det. Jag själv kör mellannivån, GOLD.

Vill du testa pipedrive, så kan du få en 30-dagars kostnadsfri testperiod genom att klicka på gröna knappen nedan.

P.S. Anmäler du dig själv på pipedrives hemsida får du bara 15 dagars testperiod. D.S.