Vilken är den BÄSTA boken du läst? (inom B2B försäljning)

Jag har läst en hel del böcker under min yrkeskarriär. Författare som Brian Tracy, Bruce King, Neil Reckham med flera. Ändå slår ingen den första säljboken jag läste som är skriven av Mahan Khalsa (finns nu i en nya utgåva där även Randy Illig är medförfattare):

Let´s get real or let’s mot play.

imageedit_1_4004986274.png

Boken bygger på en modell som Mahan kallar ORDER. Att först söka efter kundens problem och utmaningar, prioritera dessa och sedan skala löken tills du kan kvantifiera nyttan. Att presentera lösningen i slutet och inte i början gav mig en stor AHA!

imageedit_6_9228609893.png

Men istället för att jag ska berätta om boken tycker jag att du beställer den, läser den och sedan testar det som står i boken. Det är genom att GÖRA du skapar nya resultat.

Berätta gärna vilken som är din BÄSTA säljbok så ska jag beställa och läsa den.