Äntligen, nu är det dags...

Efter över 30 år i tjänst hos sju olika arbetsgivare är det dags att testa min egna vingar. Det ligger i släkten, min far, farfar och morfar har alla drivit egna företag så varför inte jag?

Min affärsidé är att hjälpa B2B säljorganisationer att hitta sitt unika navigationssystem, som leder till ökad meningsfullhet, inspiration och överträffade försäljningsmål. 

Ett navigationssystem visar: 
var du är, vart du ska och hur du på bästa sätt tar dig dit.

Bolagsnamnet blev svårare än jag trodde. Sex första namnförslagen avvisades av Bolagsverket och jag började misströsta tills jag hittade vojigo som betyder "bästa vägval" på esperanto, vilket passar utmärkt till min affärsidé. Routing på internet handlar också om bästa vägval.

Jag känner mig oerhört inspirerad. Jag har stämt av min affärsidé med ett antal företagsledare och fått en väldigt positiv respons. Om det sedan leder till affärer får framtiden utvisa. Om jag inte försöker får jag aldrig veta om det blir en framgångssaga eller inte. Den vetskapen vill jag inte vara utan.

Vad jag ska arbeta med, mer i detalj, kan du läsa på mitt företags hemsida www.vojigo.se. Jag kan avslöja att det (ifall du inte redan förstått det) handlar om att HJÄLPA FÖRETAG ATT ÖKA SIN B2B FÖRSÄLJNING.

Du får gärna dela, gilla och kommentera denna nyhet för jag vill ha din feedback och självklart maximal spridning. Kanske är det just DU eller dina vänner som behöver min hjälp.